Ny termin – Nya träningstider fr.o.m. 2011-08-22

Då börjar snart äntligen en ny termin med träning och roligt i Ljungby Jujutsu & Budo klubb.

Nytt för denna terminen är träningstiderna. Som flera har märt tidiagre termin, har våra tider kolliderat med andra verksamheter, både för Er tränande och för instruktörerna. Nu får vi ännu en termin där en del instruktörer kommer att vara borta. T.ex. har vi ju fortfarande ”lånat ut” Lasse till Gotland ännu en termin.

Därför gäller ett helt nytt träningsschema denna terminen. Se på vår hemsida under fliken Träningstider. Kanske kommer det att kunna ändras under terminen, men då kommer först styrelsen att besluta om det tillsammans med instruktörer och alla Er tränande. Det är givetvis fritt att komma med önskemål.

Observera, att de tider som satts upp som Fri Träning, är tider då det ofta kommer att vara instruktör eller högre graderade på plats. Passa därför gärna på att utnyttja dessa tider också.

 

Inom kort kommer terminens medlemsavgifter att skickas ut till alla. Det är viktigt att alla så tidigt som möjligt försöker att betala in avgiften. Ni kommer att märka, att denna gången kommer den höjning som beslutades av årsstämman i mars att gälla. Det innebär 400 kr för Barn och 700 kr för Vuxna per termin. Alltså ingen hög höjning, men tyvärr nödvändig. Vi har i glada Ljungby fortfarande en bit upp till storstdsklubbarna på 1500-2000 kr per termin…….

Även denna terminen vill vi uppdatera vårt medlemsregister. Vänligen skicka ett mail till ordf@ljungbyjujutsu.se och lämna fullständiga namn och personuppgifter om Du ser att något är gammalt eller fel. Tänk även på att skicka Din e-mail adress. Får Du inte vårt medlemsbrev på e-mail idag, så ligger inte Din e-mail inne i vårt register eller kan den vara felaktig. Så skicka ett mail, så snabbt som möjligt !

 

Välkommen till en ny termin hos Ljungby Jujutsu klubb !