Ljungby Jujutsu instruerar på TROJAS Sommarhockeyskola 2010

Ljungby Jujutsu & Budo klubb kommer tisdagen den 3 augusti 2010, att delta i TROJA-Ljungbys Sommarhockeyskola 2010.

TROJAS Sommarhockeyskola anordnas av IF Troja-Ljungby, som har ishockey träning för barn och ungdomar födda 2000-1997 under vecka 31. Som ett moment i träningsveckan kommer ungdomarna att även få köra annan idrott för att få in nya metoder till bl.a. fys-träning. Ljungby Jujutsu kommer att tillhandahålla en kort fys-program som tar sikte på användbara tekniker för att förbättra fysik och balans, men även med inslag av kampmoment.

För mer information om vad Ljungby Jujutsu & Budo kan erbjuda andra idrotter, eller i fråga om den aktuella aktivteten med TROJAS Sommarhockeyskola 2010, kontakta chefsinstruktör Daniel Norrgård eller instruktör Lars Pettersson.